(010) 462 11 66 Sluiten

Standkachel inbouwen | Dé standkachel specialist in regio Rotterdam

Wil je in de winter nooit meer je ruiten krabben voor vertrek? Laat dan een standkachel in je voertuig bouwen. Noort Klima Services is de standkachel specialist in Rotterdam. Op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West, nabij Overschie, vind je ons bedrijf. 

Wanneer je je vaak in koude weersomstandigheden bevindt, is het wel zo comfortabel dat je lekker warm in je voertuig zit. Daarvoor leveren wij standkachels en parkeerverwarmingen van o.a. het merk Webasto en Ebersprächer. 

 

Standkachel inbouwen in Rotterdam

Standkachels worden vooral geplaatst in voertuigen uit de transportsector, maar het wordt tegenwoordig ook toegepast in de pleziervaart. Deze kachels verwarmen water of lucht en werken op brandstof. Wij bouwen ze vaak in auto’s, vrachtwagens en schepen. Ook in recreatieve voertuigen, zoals campers, kunnen wij standkachels plaatsen. De kachel kan los functioneren van de aanwezige motor in het voertuig of vaartuig.

Een standkachel inbouwen is mogelijk voor diverse toepassingen:

  • waterverwarmer voor personenauto
  • waterverwarmer voor bouw of landbouw voertuigen
  • luchtverwarmer voor camper, bestelauto’s of laadruimte
  • luchtverwarmer voor vrachtwagens, bouw of landbouw voertuigen
  • elektrische verwarmers voor E-cars of hybride voertuigen

Als je ons een standkachel laat inbouwen bent je ervan verzekerd dat je voer- of vaartuig snel vorstvrij en verwarmd kan worden.

 

Standkachel vs. parkeerverwarming

Een parkeerverwarming is eigenlijk een soort standkachel en wordt vaak in personenwagens geplaatst. Deze verwarmingen werken op brandstof of zijn elektrisch.

Zoals de naam het al verklapt, verwarmt deze kachel de auto al voor dat je bent ingestapt. Dit is zowel goed voor je auto, als voor het milieu. De auto wordt namelijk niet in koude toestand gestart. Daardoor blijft slijtage aan de motor bespaard en wordt de uitstoot aan schadelijke stoffen verminderd. 

Een ander groot voordeel van een parkeerverwarming: nooit meer je ramen krabben! Deze zijn namelijk direct ijsvrij en niet beslagen, dus je kunt gelijk vertrekken.

 

Officiële Webasto dealer regio Rotterdam

Als officiele Webasto dealer heeft Noort Klima Services vele jaren ervaring met het plaatsen van Webasto standkachels en parkeerverwarmingen. Het merk Webasto is de Europese marktleider in klimaatoplossingen voor in voer- en vaartuigen. 

Als het gaat om installatie, reparatie van en onderhoud aan standkachels en parkeerverwarmingen van dit merk, ben je bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor standkachels van het merk Ebersprächer kun je gerust contact met ons opnemen. 

 

Contact Noort Klima Services

Kortom, heb je een voer- of vaartuig waar je graag een standkachel of parkeerverwarming wil laten inbouwen? Neem contact met ons op voor advies op maat! 

Merken & partners

Klantenservice

Contactinformatie

Kiotoweg164
3047 BG
Rotterdam

U kunt bij ons betalen via PIN, creditcard of contant.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:30
Dinsdag 08:00 - 16:30
Woensdag 08:00 - 16:30
Donderdag 08:00 - 16:30
Vrijdag 08:00 - 15:15
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten