(010) 462 11 66 Sluiten

Radiateur vervangen of repareren | Dé radiateur specialist in regio Rotterdam

Werkt je radiateur niet meer? Noort Klima Services is de radiateur specialist in Rotterdam. Op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West, nabij Overschie, vind je ons bedrijf

Als voormalig onderdeel van Bloksma Radiateurenfabriek zijn wij o.a. gespecialiseerd in het repareren, afpersen, onderhouden en vervangen van radiateuren.

In de radiateur wordt de koelvloeistof van een verbrandingsmotor gekoeld, waardoor de motor niet oververhit raakt. Dit bestaat voor motoren in auto’s en heftrucks, maar ook voor motoren in de scheepvaart en industrie. 

 

Radiateur vervangen in Rotterdam

Radiateur kapot? Als de motor te warm wordt, heb je waarschijnlijk lekkage in het koelsysteem. Dat kan in de leidingen zitten. Maar de radiateur kan ook gaan lekken, bijvoorbeeld door steenslag of roest. Dan ligt er bijvoorbeeld aan een plas koelvloeistof onder het voertuig. 

 

Het is belangrijk om zo’n lek op te sporen en te laten verhelpen. Een lek wordt immers nooit kleiner, maar altijd groter. Je kunt grotere schade aan je motor voorkomen als je de vakmannen van Noort Klima Services de radiateur professioneel laat vervangen. 

 

Radiateuren in auto’s zijn vaak van plastic met een aluminium koelwerk. Daardoor zijn deze lastig te repareren en worden deze radiateuren altijd vervangen voor een nieuwe. Bij Noort Klima Services zijn deze radiateuren altijd uit voorraad leverbaar. 

 

Radiateur repareren in Rotterdam

Wanneer een radiateur niet meer werkt, kan deze in sommige gevallen nog worden gerepareerd. Dit geldt voornamelijk voor radiateuren die worden gebruikt in industriële voertuigen. Een radiateur van koper kunnen wij van Noort Klima Services zelfs nog op ambachtelijke wijze voorzien van nieuw koelwerk. 

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van verschillende soorten radiateuren. Of je nu een klassieker of een landbouwvoertuig hebt, wij kunnen de radiateur deskundig repareren. Ook kunnen wij radiateuren in koper, messing of aluminium leveren met een keuze uit diverse systemen.

 

Contact Noort Klima Services

Kortom, lekt de radiateur in jouw voertuig? Je kunt ons altijd bellen voor een afspraak en langskomen voor reparatie. 

Merken & partners

Klantenservice

Contactinformatie

Kiotoweg164
3047 BG
Rotterdam

U kunt bij ons betalen via PIN, creditcard of contant.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:30
Dinsdag 08:00 - 16:30
Woensdag 08:00 - 16:30
Donderdag 08:00 - 16:30
Vrijdag 08:00 - 15:15
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten