Voorheen Bloksma Radiateuren Rotterdam

Noort Klima Services is de voortzetting van het filiaal Bloksma Rotterdam, wat een onderdeel van Bloksma Radiateurenfabriek te Diemen is geweest. Dit bedrijf werd in 1920 opgericht en kan sinds 1978 als fabrikant van industriële warmtewisselaars, met als vestigingsplaats Almere, nog een eigen fabriek te Frankrijk en vele agentschappen over de hele wereld, met recht toonaangevend worden genoemd in de zgn.'thermal engineering'.

Het filiaal Bloksma Radiateuren Rotterdam is van 1933 t/m 1982 actief geweest op de vervangingsmarkt van radiateuren en koelblokken voor automobielen, stationaire installaties zoals aggregaten e.d. en andere installaties waar de radiateur onontbeerlijk is voor een juiste temperatuur van het koelwater. Ook levering, reparatie en onderdelen t.b.v. de BLOKSMA koelers waren een onderdeel van het programma.

Omstreeks 1972 richtte Bloksma BV zich ook op autoairconditioning- en verwarmingsinstallaties voor de automobielsector, wat een zeer groot succes bleek, aangezien dit specialisme op de automarkt ontbrak. In 1980 werd de radiateurenfabriek te Diemen gesloten en werden de filialen afgestoten, met dien verstande dat de desbetreffende filiaalleider als eerste de vestiging kon overnemen ten einde door te starten.

In maart 1982 startte D.K. Noort, Noort Klima Services v/h Bloksma Radiateuren Rotterdam, met dezelfde werkzaamheden als Bloksma BV dit sinds 1933 al had gedaan. Vanaf 1993 was het bedrijf gevestigd te Schiedam, maar sinds 2015 zijn we terug in Rotterdam op bedrijventerrein Noord-West, waar in een ruime en moderne werkplaats de werkzaamheden, zoals op de site vermeld, kunnen worden uitgevoerd.
banner 5

Voor informatie en vragen belt u met: 010 - 462 11 66

stek
diavia
hella
webasto
NKS aircoparts
Multi Air Design